Renovering av fåtölj

Nu när hösten är här hör det till att tända ljus och läsa böcker, jag är en person som läser mycket och ser alltid till att ha nya pocketböcker till hands. Tyvärr har jag igen favoritplats att läsa på.

Hemma hos mina föräldrar har det funnits en fin fåtölj och den har stått på en vind så länge min pappa kan minnas. I somras tog jag ner den från vinden och städade den för att kunna använda den. Tyvärr har vi inte haft plats för den så den har fått varit hos mamma och pappa, men nu när jag har sålt och kastat saker får den plats i vardagsrummet.

Fåtöljen är väldigt fin och tyget är bevarat, men den behöver lite kärlek. Det jag ska göra är att slipa till trädetaljerna, sätta dit tygband över skarvarna och lacka den. Så jag har en del att göra och tänkte även snickra ihop en passande fotpall till den, då det inte finns någon till den.

När den är klar blir detta höstens favoritplats!

foto-2016-09-15-14-56-22

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *