Information om Tove Hugo


Namn:
Tove Hugo
Ålder: 30 år
Bor: Stockholm
Familj: Gift med Alexander och en son som heter Adam
Intressen: Att vara kreativ och skapa saker, exempelvis bakning, möbler och dekorationer
Gör: Marknadskoordinator på Senab
Andra intressen: Läsa böcker och träning

Intresset för att skapa har alltid funnits så länge jag kan minnas och för några år sen börja jag min resa till att bli designer. I dag har jag en kandidatexamen inom design och kommunikation med en inriktning mot rum, som innebär att funktionen i rummet är det viktigaste och vad man vill kommunicera ut.  

Sen jag tog min examen 2015 har jag jobbat med en rad olika projekt, både i Sverige och i Polen. Projekten jag har jobbat med har varit väldigt varierande, men de har alla handla om design och kreativitet. Gå hit för att se några exempel.

Intresset att skapa har alltid funnits inom mig men det har inte alltid varit en självklarhet att jag skulle satsa på en utbildning och karriär inom det. Exempelvis läste jag en teknikutbildning inom personbilar under gymnasiet. Karriären inom det yrket blev inte långvarig för att jag valde att direkt börja på högskolan efter gymnasiet, men även om yrkesgrupperna är väldigt olika används kunskaper från den tiden än i dag.

I dag är jag verkligen glad att jag vågade satsa på det jag verkligen brinner för, design och att få skapa. För att se tidigare projekt eller saker jag gör just nu, kolla gärna in bilderna som finns på denna sida.

Vem vet hur framtiden ser ut, kanske har då Ernst Kirchsteiger bytts ut mot mig, Tove Hugo.