Inbyggd förvaring i hall med Ikea stommar

Vi har en liten hall i vår lägenhet som behövde bättre förvaringsmöjligheter än vad den hade. Detta är något jag har funderat på mycket hur man skulle kunna göra det på ett praktisk sätt och samtidigt få in mycket förvaring. Det finns ett antal företag som kan bygga in förvaring men kostnaden för det brukar vara en hel del, jag tänkte därför att man borde kunna användas Ikeas stommar för att få det att se ut att de är inbyggt. På jobbet har vi gjort en smart lösning i kapprummet och jag inspirerades av det bl.a. på hur man kunde göra.

Vi har Ikeas garderober i sovrummet som vi satte in i samband med att vi flyttade in och jag tycker de rymmer mycket samtidigt som det finns mycket tillbehör att sätta in i garderoben. I vår lägenhet har vi ljusa ekgolv och vi valde därför Ikeas stommar med vitlaserad ekeffet för att bryta av de vita väggarna samtidigt som det passar snyggt ihop med golvet. För att hålla en röd tråd i lägenheten köpte vi likadana garderober till hallen.

Hallen är ett pågående projekt och är inte klart än, då jag bl.a. ville måla väggarna först innan vi satte in garderoben för att få bort tidigare hål. Jag bjuder därför på en bild hur det såg innan jag börjar att göra om, så återkommer jag med bilder när det är klart.

Hallen från ena hållet innan den gjordes om.
Hur hallen ser ut när du kliver in från ytterdörren.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *