Etiketter till blomkrukor

Mitt intresse för blommor/växter har blivit större och det har därför tillkommit en del här hemma att ta hand om. Generellt är det gröna växter som jag har då de ser likadana hela tiden, kan tröttna på växter som har blommor då de oftast ser ganska tråkiga ut när de inte har blommor. Ett praktexempel på detta är orkidé.

Växter är olika och hur de vill ha de, brukar därför följa butikernas råd gällande sol och hur mycket vatten de kräver. För att underlätta för mig själv och min sambo när jag inte är hemma har jag gjort etiketter till blommorna där namnet står och även hur ofta de behöver vatten. På så sätt har jag koll på hur ofta växterna vill ha vatten, dessutom lär jag mig vad de olika sorterna heter. Etiketterna är gjorda i InDesign som jag sedan har plastat in för att lätt kunna stoppa ner i jorden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *