Erfarenhet

mars 2021-
Marknadskoordinator, Senab, Stockholm 
Ansvarar över att producerar material till bl.a. hemsidor, broschyrer och annonser. Projektleder även vid fysiska och digitala event som vi håller i

sep 2017 - mar 2021
Affärstöd, Senab, Stockholm
Ansvarar för att uppdatera och skapa internt material som behövs bl.a. för den offentliga affären, vilket kan vara alltifrån produktblad, dokumentmallar, illustrationer, underlag till e-handelssystem till att uppdatera prislistor på avropa.

I min roll ingår det även att hjälpa säljaren i deras dagliga arbete vilket kan vara att begära in offerter från leverantörer eller ordna ritningar för utplacering av möbler. En bred roll som innefattar många arbetsuppgifter och ett stort ansvar, har daglig kontakt med leverantörer och jobbar främst i InDesign.

maj 2017 - aug 2017
Administratör/Ekonomiassistent, Sofia Rör AB, Stockholm

nov 2016 - nov 2016
Projekt/Formgivare, Västerås Landsting, Polen
Projektledare över flytt av utställningen till Polen i Wroclaw och formge en utställning som innehöll Pattern , Layers och Time. Som är tre tidigare utställningarna. Uppdraget var att göra en utställning som sammanfattade tre år samarbete mellan Mälardalens högskola och Eugeniusz Geppert Academy of Fine Arts.

Detta samarbete avslutades efter tre år och avslutades 2016, då staden Wroclaw var utnämnd till årets kulturstad.

mars 2016 - april 2017
Visual merchandiser, KappAhl, Stockholm
Ansvarar över det visuella i butiken, alltifrån belysning till skyltdockor på avdelningarna barn, dam och herr. I mitt arbetet ingår det att skapa säljande och inspirerande butiksmiljöer för kunden och fixa i ordning tillfälliga kampanjer. Då jag vistas i butiken träffar jag kunder dagligen, vilket gör att jag även har en säljande roll i mitt arbete.

mars 2016 – mars 2016
Museitekniker, Västmanlands läns museum, Västerås
Projektanställd som museitekniker för att hjälpa studenter från Mälardalens högskola och Eugeniusz Geppert Academy of Fine Arts att realisera sina idéer till en gemensam utställning på temat "Tid". Utställningen invigdes och stod på Västmanlands läns museum i Västerås i en månad.

okt 2015 - jan 2016
Ansvarig tekniker, Konsult och uppdrag, Eskilstuna Ansvarig tekniker i produktionen av utställningen "Jobbcirkus" för Eskilstunas Barn och Utbildningsförvaltning hösten 2015. Jobbcirkus är en utställning som handlar om gymnasievalet och som riktar sig mot ungdomar i klass 8 och 9 i Södermanland.

nov 2015 - nov 2015
Delprojektledare/Formgivare, Västerås Landsting, Polen
Ansvarig tekniker och arbetsledare i utställningsproduktionen av Layers, uppdraget var att flytta utställningen till Polen och bygga upp den på nytt.

Utställningen Layers är ett internationellt sammarbetet mellan Mälardalens högskola och Eugeniusz Geppert Academy of Fine Arts. Tillsammans skapar studenterna från dessa skolor en gemensam utställning som ställs ut i Sverige och Polen.

juli 2015 - april 2016
Butiksbiträde, Västerås stadsmission, Västerås
Butiksbiträde i en second hand butik som finns i Västerås, butiken säljer kläder och skor till möbler, porslin och prylar.

nov 2013 - dec 2013
Scenografiassistent, YellowBird, Stockholm
Praktik på scenografiavdelningen i skapande av filmen Tjuvarnas jul -Trollkarlens dotter.